• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grebenar trošio novac Omladinskog savjeta RS?

Na Skupštini Omladinskog savjeta RS biće zatražena ostavka predsjednika ovog savjeta Bojana Grebenara, zbog neplanskih troškova.

 Grebenar trošio novac Omladinskog savjeta RS? Izvor: MONDO

Na današnjoj Skupštini Omladinskog savjeta Republike Srpske biće zatražena ostavka predsjednika ovog savjeta Bojana Grebenara, jer su omladinski centri Srpske došli do dokumenata koji pokazuju da su sredstva Savjeta neplanski trošena, rekao je Srni predsjednik Omladinskog centra iz Mrkonjić Grada Borislav Đurić.  "Uvidom u dokumentaciju zaključili smo da su u posljednjih pet godina sva tri predsjednika kršila Zakon o omladinskom organizovanju, Zakon o javnim nabavkama, te da su neplanski trošila sredstva, mimo znanja Skupštine i Nadzornog odbora", naglasio je Đurić.

Đurić, koji je i član Skupštine Omladinskog savjeta, rekao je da je zadnjih pet godina stvarana lažna slika o trošenju sredstava Omladinskog savjeta.

"Oni su ostali u dugu koji je veći od 20.000 KM, a nisu na vrijeme i blagovremeno dostavili izvještaj Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske o utrošku tih sredstva", naglasio je Đurić.

Omladinski savjet Republike Srpske krovna je omladinska organizacija u Srpskoj, koja okuplja lokalne i republičke omladinske organizacije sa ciljem predstavljanja i zastupanja njihovih interesa pred institucijama Republike i u međunarodnoj saradnji.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE