• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vozači oprez, kolovozi mokri i klizavi

Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, zbog kiše koja pada, kolovozi su mokri i mjestimično klizavi uglavnom u zapadnim krajevima.

 Vozači oprez, kolovozi mokri i klizavi Izvor: MONDO

U višim predjelima, na mostovima, nadvožnjacima i u usjecima mjestimično je moguća poledica, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

U usjecima i pored kamenih kosina učestali su odroni kamenja na kolovoz.

Na dionici magistralnog puta Mesići - Višegrad, lokalitet "Deveta stražara", zbog izlaska vozila angažovanih na transportu građevinskog materijala, biće privremenih izmjena u regulisanju saobraćaja.

Zbog radova na magistralnom putu Doboj - Modriča u mjestu Šešlije aktuelne su povremene petnaestominutne obustave saobraćaja radnim danom i subotom od 7.00 do 17.00 časova, a nedjeljom od 7.00 do 13.00 časova. Alternativni pravac je regionalni put Doboj - Modriča.

Jednom trakom naizmjenično saobraća se na regionalnom putu Ukrina -Gornja Vijaka, na mjestu klizišta.

Zbog sanacije klizišta "Čemerno" još je na snazi zabrana kojom se na putu Foča - Čemerno - Gacko saobraćaj svih vozila ukupne mase do 15 tona, preusmjerava na privremeno izgrađenu obilaznicu, dok je na putu Brod na Drini - Šćepan Polje zabranjen saobraćaj za teretna vozila mase veće od 12 tona.

Na regionalnom putu Karanovac - Kneževo u mjestu Karanovac - zabranjen je saobraćaj preko mosta na rijeci Vrbas za sva vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona.

U Federaciji BiH zbog izvođenja radova obustavljen je saobraćaj na dionici magistralnog puta Drežnik - Šićki Brod, pa se sva putnička i teretna vozila iz pravca Tuzle na semaforima u naselju Irac usmjeravaju na magistralni put M-4, a vozila iz pravca Šićke petlje na raskrsnici za "Siporex" usmjeravaju se na navedeni magistralni put.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE