• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlajki za referendum o prekrajanju granica

Emil Vlajki smatra da u RS treba organizovati referendum na kojem bi se narod izjasnio za ili protiv prekrajanja unutrašnjih granica BiH.

 Vlajki za referendum o prekrajanju granica Izvor: MONDO

Potpredsjednik RS Emil Vlajki je, povodom novog nagovještaja "samrtnog proljeća" koji se nadvija nad Republikom Srpskom, a koji predstavlja "američki projekat rekompozicije BiH i Republike Srpske", istakao da je potrebno upozoriti sve relevantne faktore BiH i međunarodne zajednice da je atak na Srpsku ujedno i atak na BiH, te da BiH ne može opstati bez Republike Srpske.

One naglasio da je potrebno da politički vrh Srpske hitno okupi uspješne poslovne ljude koji bi svojim finansijskim injekcijama podstakli rješavanje urgentnih ekonomskih i socijalnih problema, te pojačano angažovanje kapitala u Republici Srpskoj iz zemalja kao što su Rusija, Kina, Turska, Francuska, Njemačka i druge, saopšteno je iz kabineta potpredsjednika Srpske.

"Potrebno je da vladajuće stranke hitno iniciraju stvaranje širokog patriotskog fronta sastavljenog od svih političkih partija koji bi do narednih parlamentarnih izbora, a u uskoj saradnji sa predloženim konzorcijumom poslovnih ljudi, svojom aktivnošću vratio povjerenje naroda u sistem", zaključio je Vlajki. 

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE