• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škrbić: Svaki ugovor dostupan za provjeru

Ministarstvo zadravlja RS spremno je da svaki ugovor koji je potpisan u proteklih šest godina dostavi nadležnim pravosudnim institucijama na provjeru.

 Škrbić: Svaki ugovor dostupan za provjeru Izvor: MONDO

To je izjavio resorni ministar Ranko Škrbić.

Komentarišući tvrdnje poslanika SDS-a Nenada Stevandića da je ovo ministarstvo sklapalo "sumnjive ugovore" na štetu pacijenata i građana Srpske, Škrbić je istakao da opoziciji očigledno ne odgovara činjenica da su Vlada Srpske i resorno ministarstvo u poslednjih šest godina uradili dosta toga da se poboljša situacija u zdravstvu.

"Za sve krupne projekte u zdravstvu, koji imaju značajniju vrijednost, odluku donosi Vlada Srpske. Tako da je pokušaj opozicije da sve te projekte u zdravstvu za ovo vrijeme predstavi kao samovolju jednog čovjeka nešto što je samo njima svojstveno", rekao je Škrbić za "Večernje novosti".

Prema njegovim riječima, nema ništa sporno ni u projektu kojeg je Ministarstvo nedavno ugovorilo sa konzorcijumom koji čine tri firme za rekonstrukciju Kliničkog centra Banjaluka.

Škrbić je podsjetio da je Evropska investiciona banka, koja je kreditor rekonstrukcije centralnog bloka Kliničkog centra, dala saglasnost na taj projekat, a da su pomenute firme odabrane međunarodnim tenderom u skladu sa kriterijumima.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE