• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas oblačno sa slabim snijegom

U BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme, a krajem dana i u noći očekuje se snijeg.

 Danas oblačno sa slabim snijegom Izvor: MONDO

Najviša dnevna temperatura iznosiće od munus jedan do četiri, na jugu Hercegovine do devet stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na jugu umjereno jaka bura.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus 15, Kupres minus sedam, Sokolac minus pet, Bugojno minus četiri, Banjaluka, Derventa, Doboj, Sarajevo minus tri, Livno, Tuzla i Zenica minus dva, Bihać i Prijedor minus jedan, Bijeljina, Gradačac, Srebrenica i Zvornik nula, Trebinje dva, Mostar i Neum četiri.

Sutra će ujutro biti još hladnije sa mrazom,a tokom dana zadržaće se oblačno i prohladno uz slab snijeg povremeno. Maksimalna temperatura vazduha od minus dva do tri, na jugu do pet stepeni Celzijusovih.

U nedjelju će ujutro biti hladno i oblačno sa snijegom, a na jugu sa kišom. Tokom dana zadržaće se oblačno sa padavinama koje će popodne slabiti. Prema večeri očekuje se prestanak padavina. Najviša dnevna temperatura od minus dva do dva, na jugu do pet stepeni.

Stanje na putevima: Poledica u višim predjelima, odroni u usjecima

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) saobraćaj se odvija nesmetano, bez posebnih ograničenja, u višim predjelima ima poledice, a na dionicama kroz usjeke odrona.

Magla smanjuje vidljivost na području Doboja, te na putnom pravcu Žepče - Maglaj, a povremeno jak vjetar formira snježne nanose na putevima Kupres - Livno, Glamoč - Mlinište, Drvar - Bosansko Grahovo.

Na magistralnom putu M-5 na dionici Mesići - Višegrad, lokalitet "Deveta stražara", zbog radova privremeno je izmijenjen režim saobraćanja.

Zbog radova na magistralnom putu Doboj - Modriča u mjestu Šešlije dolazi do povremenih petnaestominutnih obustava saobraćaja, od 7.00 do 17.00 časova. Alternativni pravac za vrijeme obustave je regionalni put Doboj - Modriča.

Na magistralnom putu Foča - Čemerno - Gacko saobraćaj vozila ukupne mase do 15 tona i vozila izvođača radova preusmjeravaju se na privremeno izgrađenu obilaznicu, radi izvođenja radova na projektu "Trajna sanacija klizišta Čemerno".

Na magistralnom putu Brod na Drini - Šćepan Polje zabranjen je saobraćaj za teretna vozila mase iznad 12 tona.

Na regionalnom putu Karanovac - Kneževo u mjestu Karanovac zabranjen je saobraćaj preko mosta na rijeci Vrbas za vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona. Alternativni putni pravac je Banjaluka - Crna Rijeka -granica Republike Srpske (Ugar) - Jajce - Donji Vakuf - Turbe.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE