• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas hladno sa slabim snijegom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH većina puteva je prohodna, ali se saobraća otežano i usporeno zbog zasniježenih kolovoza.

 Danas hladno sa slabim snijegom Izvor: MONDO

Sporija i opreznija vožnja preporučuje se na svim putnim pravcima, a posebna pažnja vozačima se skreće na dionice u višim pređelima i preko planinskih prevoja gđe, osim snijega, ima i poledice na kolovozu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Dežurne ekipe preduzeća za puteve su na terenu, čiste, posipaju i održavaju prohodnost svih magistralnih i regionalnih putnih pravaca.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina učestali su odroni, pa se vozačima savjetuje da voze sporije i opreznije, te da na put ne kreću bez zimske opreme.

Regionalni put Ulog–Klanci zatvoren je zbog snježnih smetova.

Na magistralnom putu Foča - Čemerno - Gacko još je na snazi rješenje Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske kojim se saobraćaj svih vozila mase do 15 tona i vozila izvođača radova preusmjerava na privremeno izgrađenu obilaznicu zbog sanacije klizišta Čemerno.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

U cijeloj BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom, a tokom noći očekuje se postepeno razvederavanje.

Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najviša temperatura biće od minus tri do dva, na jugu do sedam stepeni.

Jutros je u BiH hladno i u većini krajeva pada slab snijeg, a na jugu je pretežno vedro.

Temperatura vazduha u sedam časova: Nevesinje minus 10 stepeni, Čemerno minus devet, Istočni Drvar minus osam, Mrakovica, Sokolac, Bileća minus šest, Gacko, Mrkonjić Grad minus pet, Sarajevo minus četiri, Srebrenica, Šipovo minus tri, Banjaluka, Bijeljina, Zvornik, Doboj, Rudo, Ribnik, Derventa, Trebinje, Foča minus dva, Višegrad, Novi Grad, Srbac minus jedan stepen Celzijusov, a Mostar nula stepeni.

Na Čemernu je izmjereno 68 centimetara, Istočni Drvar 77, Mrakovica 52, Mrkonjić Grad 24, Srebrenica 22, Doboj, Gacko 10 centimetra.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE