• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Domaćinstvima potrebni kalorimetri

Gradonačelnik Banjaluke rekao da građani neće biti zadovoljni u vezi sa isporukom grijanja, dok domaćinstva ne dobiju kalorimetre.

 Banjaluka: Domaćinstvima potrebni kalorimetri Izvor: MONDO

"To `Toplana` mora u narednom projektu da realizuje, te da obezbijedi da energija koja se isporuči bude evidentirana kod potrošača i da on plati ono što je primio kao konačnu uslugu", rekao je Gavranović.

On je naglasio da je stanje u "Toplani" unazad nekoliko godina sve ozbiljnije, ali ovaj problem može biti riješen kroz tri-četiri godine.

"Taj problem nismo rješavali 50 godina i sad smo suočeni s njim. Nema vremena za odgađanje, jer će to skupo koštati građane Banjaluke", rekao je Gavranović.

Povodom žalbi građana Banjaluke u proteklom periodu na mlake ili čak hladne radijatore u svojim stanovima, Gavranović je istakao da su ispitivanja za koja postoji zvanična dokumentacija pokazala da je temperatura vazduha u stanovima 23 stepena Celzijusova.

"Nekome je možda hladno na toj temperaturi, ali se nigdje u svijetu radijatori ne griju iznad te temperature", istakao je gradonačelnik Banjaluke.

Prošle sedmice na sastanku Gavranovića i premijera Srpske Aleksandra Džombića sa delegacijom Evropske banke za obnovu i razvoj, istaknuto je da su započeti razgovori o zajedničkom učešću u restrukturisanju banjalučke "Toplane", te da će, prema preliminarnim podacima, za realizaciju ovog projekta biti potrebno oko 130 miliona KM.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE