• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prevoznici blokirali šumske puteve

Autoprevoznici "Šumatransa" sa Han Pijeska jutros su blokirali dva šumska puta, nezadovoljni poništenjem tendera o prevozu šumske građe

 Prevoznici blokirali šumske puteve Izvor: MONDO

Članovi Udruženja autoprevoznika "Šumatrans" sa Han Pijeska jutros su blokirali dva šumska puta na području ove opštine, ne dozvoljavajući drvoprerađivačima izvoz oble građe sa lagera iz šume, jer su nezadovoljni što je poništen tender kojim je su dobili posao prevoza šumske građe.

Predsjednik Udruženja Rade Mumović rekao je Srni da predstavnici ove asocijacije traže da Javno preduzeće "Šume Republike Srpske" povuče nedavnu odluku o poništenju tendera, održanog 31. januara o izvozu oble građe sa šumskog kamionskog puta do centralnog stovarišta "Mekote", kada je ovo udruženje dobilo posao.

Mumović je istakao da ovo udruženje ima 55 članova i 35 voznih jedinica, a vrijednost ugovorenog posla za ovu godinu iznosila je oko 550.000 KM za izvezenih oko 61.000 metara kubnih oblovine.

Ukoliko zahtjevima Udruženja "Šumatrans" ne bude udovoljeno, Mumović je najavio da će u poneđeljak, 18. februara, blokirati magistralni put Sokolac - Han Pijesak - Vlasenica, uz naizmjenično propuštanje vozila jednom trakom.

On je rekao da je današnja blokada počela je u 7.00 časova i da je dozvoljen prolaz putničkim automobilima, kombijima i autobusima koji prevoze radnike na posao ili učenike u školu.

Današnja blokada bi trebala trajati do 15.00 časova.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE