• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oblačno sa kišom i snijegom, na jugu sunčano

U BiH danas će biti oblačno sa povremeno slabim snijegom na zapadu i istoku, slabom kišom u Semberiji i na sjeveru, dok će na jugu biti sunčano.

 Oblačno sa kišom i snijegom, na jugu sunčano Izvor: MONDO

Dnevna temperatura iznosiće od nula do šest stepeni Celzijusovih, na jugu do 12 stepeni.

Temperatura vazduha u 7.00 časova iznosila je: Bjelašnica minus sedam stepeni, Livno, Kupres i Istočni Drvar minus četiri, Nevesinje i Han Pijesak minus tri, Čemerno i Mrakovica minus dva, Mrkonjić Grad minus jedan, Bihać, Sokolac, Šipovo, Gacko i Ribnik nula stepeni, Sarajevo, Bugojno, Prijedor, Novi Grad i Bileća jedan, Banjaluka, Doboj, Tuzla, Zenica i Derventa dva, Srebrenica, Zvornik, Rudo i Foča tri, Bijeljina, Goražde, Višegrad i Trebinje četiri, te Mostar i Neum šest stepeni Celzijusova.

Klizavi kolozi

Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozila saobraćaju po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima, a u višim predjelima i preko prevoja ima mjestimično ugaženog snijega i poledice.

Mjestimična poledica moguća je i u nižim predjelima, naročito na mostovima, nadvožnjacima i prilazu tunelima, dok magla smanjuje vidljivost u kotlinama i duž riječnih.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina učestali su odroni zemlje i kamenja na kolovoz, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Regionalni put Ulog–Klanci, preko prevoja Morine, neprohodan je za saobraćaj u dužini od 15 kilometara, zbog snježnih smetova.

Radovi su u toku na putnom pravcu Mesići-Višegrad, te Doboj-Modriča u mjestu Šešlije, zbog čega dolazi do povremenih obustava saobraćaja.

Na magistralnom putu Foča-Čemerno-Gacko saobraćaj je zabranjen za sva vozila ukupne mase do 15 tona, na pravcu Brod na Drini-Šćepan Polje za teretna vozila nosivosti iznad 12 tona i na regionalnom putu Karanovac-Kneževo u mjestu Karanovac preko mosta na rijeci Vrbas za sva vozila čija ukupna masa premašuje 20 tona.

U Federaciji BiH mjestimične poledice na kolovozu ima u višim predjelima na području Livna, Glamoča i Bosanskog Grahova.

Zbog izvođenja radova, obustavljen je saobraćaj na dionici magistralnog puta Drežnik-Šićki Brod.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE