• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džombić: Predsjednik i SNSD odlučuju o smjeni

Predsjednik Vlade RS Aleksandar Džombić izjavio da o njegovom radu treba da odlučuju oni koji su mu dali mogućnost da obavlja taj posao.

 Džombić: Predsjednik i SNSD odlučuju o smjeni Izvor: MONDO

Džombić je rekao da, kao i predsjednik Srpske, smatra da bi u vezi sa rekonstrukcijom Vlade trebalo razgovarati sa predsjednikom Vlade.

"To je trebalo da bude i prvi razgovor", rekao je Džombić novinarima u Zvorniku i istakao da će o potrebi uvođenja novog impulsa u Vladu svakako razgovarati sa predsjednikom Republike.

On kaže da je, koliko je do sada vidio iz izjava, ocijenjeno da je Vlada radila u skladu sa ustavnim i zakonskim ovlašćenjima, da je u datim ekonomskim mogućnostima postigla maksimalno, ali da postoji većina u rukovodstvu koja smatra da je potrebno osvježenje, a onda je iz tog osvježenja došlo i do konstrukcije da bi trebalo da "ode cijela Vlada".

"Moram vidjeti na šta se sve to odnosi i u razgovoru sa predsjednikom vidjeti njegova i očekivanja rukovodstva stranke, te donijeti najbolje odluke i za Vladu i za Republiku Srpsku", naglasio je Džombić.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE