• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučurević diktafonom "gađao" novinara BN-a

Gradonačelnik Trebinja, Slavko Vučurević, na konferenciji za medije diktafonom „gađao“ novinara BN Televizije, Nebojšu Vukanovića.

 Vučurević diktafonom "gađao" novinara BN-a Izvor: MONDO

„Kupi litar maslinovog ulja i progutaj izbornu kampanju. Slavko Vučurević je gradonačelnik! Kada ti pobijediš ja ću to poštovati“, poručio je Vučurević, novinaru BN TV-a, a prenosi portal Trebinjelive.

Vučurević je ovo uradio nakon što je Vukanović postavio diktafon na mjesto predviđeno za to. Prisutni novinari su bili veoma iznenađeni napadom gospodina Vučurevića na njihovog kolegu, i uvrijeđeni zbog ponašanja gradonačelnika prema njima, kao ljudima koji samo obavljaju svoj posao.

Napad na Nebojšu Vukanovića u jednom trenutku se pretvorio i na direktno vrijeđanje od strane gradonačelnika, a uvrijeđeni i poniženi novinari bili su spremni i napustiti današnju konferenciju. Gradonačelnik nije štedio riječi ni prema drugim novinarima, u više navrata se derao, pa su mu prisutni predložili da “normalno” priča i da prestane sa napadima na novinare, što je Vučurević podkrijepio tim da je, kako kaže, rođen na selu, i da mu je glasno pričanje navika, jer je, kako kaže, često dozivao sa okolnih brda.

Iako se ovo do sada nije zabilježilo u Trebinju, novinaru su ostali odani svom poslu i još jednom pokazali da na njihov profesionalni rad ne može uticati niko.

Inače, na konferenciji se danas pričalo o autobuskoj stanici, Domu zdravlja, fabrici obuće „Bema“, fudbalskom klubu Leotar, partijskom zapošljavanju, o otpuštanju radnika u administrativnoj službi, regionalnoj poljoprivrednoj zadruzi, planinarskom domu na Ublima…

Vučurević je najavio otpuštanja u Administrativnoj službi, po procesu „Način otpuštanja radnika u administrativnim službama, javnim ustanovama i preduzećima“. Koliko će radnika biti otpušteno, po Vučurevićevim riječima to će utvrđivati Skupština i nadležni organi. On je takođe rekao da će i plate funkcionerima biti smanjene za 10%.

Na postavljeno pitanje novinara ATV-a, šta će biti sa planinarskim domom, Vučurević je odgovorio: „To je moja rodna kuća. 25. Jula 1958. godine u sobi desno na prvom spratu ja sam se rodio“ odgovara Vučurević i dodaje “Svoju rodnu kuću da ja prodam. Evo neće je prodati niko, zato što je to moja rodna kuća“ poručuje Vučurević.

Na pitanje novinara BN TV-a kako su zaposleni odbornici Tarana i Krunić u preduzeću „Vodovod“, Vučurević je poručio novinaru BN TV-a da nauči elementarne stvari, šta je šta i poručio mu da za četiri godine on sigurno neće biti zaposlen u Administrativnoj službi, te da kupi maslinovo ulje, jer će mu, kako kaže Vučurević, biti lakše.

Video.


(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE