• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poplave u Srpskoj

Јaka kiša prouzrokovala je plavljenje prigradskih ulica u trebinjskim naseljima Rastoci i Rupe, i stvorila bujice u naselju Banjevci.

 Poplave u Srpskoj Izvor: MONDO

Pripadnici Civilne zaštite preduzeća „Hidroelektrane na Trebišnjici“, na najugroženijim mjestima u priobalju, postavljaju barijere od pijeska. Snažna bujica, u naselju Banjevci, poplavila je podrume više kuća i nanijela velike količine šljunka i pijeska, prenosi RTRS.

Poplave su danas zahvatile Miliće, Srebrenicu i Bratunac. Snijeg koji se naglo otopio i kiša koja neprestano pada od sinoć, izrokovali su izlijevanje rijeka.

Rijeke Križevica i Јadar izlile su se za samo sat vremena. Poplavljeni su pomoćni objekti i nekoliko kuća, a mještani pokušavaju spasiti stoku. Najkritičnija situacija je u naseljima Pobuđe u opštini Bratunac i Potočarima kod Srebrenice.

U Milićima su poplave srušile pomoćne mostove, a mještani naselja Dubnica dežuraju oko svojih kuća. Civilina zaštita je na terenu. Bude li noćas novih padavina, mještani strahuju da se ne ponovi situacija od prošle godine, kada je bujica u naselju Plavi most kod Srebrenice, srušila i odnijela kuću.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE