• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas oblačno sa kišom i snijegom

U BiH danas će biti oblačno sa kišom u nižim područjima, a u višim sa snijegom i susnježicom.

 Danas oblačno sa kišom i snijegom Izvor: MONDO

Na jugu će biti uglavnom suvo uz promjenljivu oblačnost, sunčane periode i samo ređu pojavu slabe kiše.

Duvaće slab sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na jugu Hercegovine slaba bura.

Najviša dnevna temperatura od jedan do osam, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih.

Temperatura u 7.00 časoava: Bjelašnica minus šest, Kupres minus jedan, Sokolac i Drinić nula, Bihać, Livno, Mrkonjić Grad, Nevesinje i Gacko jedan, Sarajevo, Drvar, Bileća i Novi Grad dva, Banjaluka, Prijedor, Bugojno, Srebrenica i Tuzla tri, Doboj, Gradačac, Zenica, Višegrad i Zvornik četiri, Bijeljina, Goražde i Trebinje pet i Mostar osam stepeni Celzijusovih. 

Kolovozi klizavi i mokri


Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, a vidljivost je smanjena na području Kneževa, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog izvođenja bojevog gađanja, saobraćaj će privremeno biti obustavljen na dionici regionalnog puta Han Kola - Stričići, danas i sutra od 8.00 do 16.00 časova. Vozači mogu da koristite alternativni pravac Han Kola - Ledenice - Stričići.

Iz AMS-a skreću pažnju vozačima da jutros voze pažljivije na relaciji Banj Brdo - Ugljevik - Bijeljina, kojom će se od 8.00 časova kretati vangabaritni teret.

"Očekuje se da će na odredištu biti oko 12.00 časova. Molimo vozače koji se budu kretali ovom dionicom da voze sporije i da poštuju uputstva lica iz pratnje", navedeno je u saopštenju.

Na regionalnom putu Karanovac - Kneževo, u mjestu Ljubačevo, danas će doći do privremene obustave saobraćaja od 8.00 do 17.00 časova, zbog sanacionih radova.

Zbog radova na magistralnom putu Doboj - Modriča, u mjestu Šešlije, dolazi do povremenih 15-minutnih obustava saobraćaja danas od 7.00 do 17.00 časova. Alternativni pravac je regionalni put Doboj - Modriča.

Na regegionalnom putu Ukrina - Gornja Vijaka, na mjestu klizišta, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom.

Zbog sanacije klizišta "Čemerno" još je na snazi zabrana kojom se na putu Foča - Čemerno - Gacko saobraćaj svih vozila ukupne mase do 15 tona, preusmjerava na privremeno izgrađenu obilaznicu, dok je na putu Brod na Drini - Šćepan Polje zabranjen saobraćaj za teretna vozila težine veće od 12 tona.

Na regionalnom putu Karanovac - Kneževo, u mjestu Karanovac, zabranjen je saobraćaj preko mosta na rijeci Vrbas za sva vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona. Alternativni pravac je Banjaluka - Crna Rijeka - Ugar - Jajce - Donji VakuF - Turbe.

Na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE