• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pošte Srpske": "Čistoća" obmanjuje javnost

“Pošta Srpske” demantuju navode “Čistoće” ističući da to preduzeće obmanjuje javnost govoreći da su cijene poštanskih usluga porasle za 300 odsto

 "Pošte Srpske": "Čistoća" obmanjuje javnost Izvor: MONDO

Preduzeće "Pošte Srpske" saopštilo je da ima cjenovnik poštanskih usluga od 2010. godine na koji je Vlada Republike Srpske dala saglasnost, te da banjalučka "Čistoća" obmanjuje javnost informacijom da su cijene ovih usluga povećane za 300 odsto.

"Pošte` nisu povećale cijene prenosa pošiljki, nego `Čistoća` do sada nije poštovala Zakon o poštanskim uslugama Republike Srpske, niti važeći cjenovnik poštanskih usluga. Predstavnici `Čistoće` izjavili su da bi za dostavljanje 55.000 računa putem `Pošte Srpske` izdvajali 600.000 KM, što je apsolutna neistina, jer `Čistoća` ne dostavlja račune mjesečno, nego tri puta godišnje, što bi iznosilo oko 150.000 KM godišnje", tvrde iz "Pošta Srpske".

U ovom preduzeću ističu da je preduzeća na koja se ovaj zakon odnosi Vlada Srpske nedavno obavezala i zaključkom da poštuju Zakon o poštanskim uslugama, te račune dostavljaju putem "Pošte Srpske", pa su, s obzirom da do sada nisu poštovali ove odredbe, suočeni sa dodatnim izdvajanjima koja su daleko manja od iznosa koji predstavljaju javnosti.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE