• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pušteni na slobodu radnici "Elektrokrajine"

Svih devet radnika banjalučke "Elektrokrajine", nakon obavljenog informativnog razgovora u CJB Banjaluka pušteni su na slobodu

 Pušteni na slobodu radnici "Elektrokrajine" Izvor: MONDO

Svih devet radnika banjalučke "Elektrokrajine", koji su u ranim jutarnjim časovima uhapšeni u akciji kodnog naziva "Tesla", pušteni su na slobodu nakon informativnog razgovora u Centru javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka, rečeno je Srni u ovom centru.

Akciju "Tesla" proveli su pripadnici CJB-a Banjaluka u saradnji sa Okružnim tužilaštvom u Banjaluci.

U ovoj akciji pretreseno je više objekata na području Banjaluke, među kojima su "Martel", "Renome", "Ais", "Paita" i "Modena" i pronađeni su određeni predmeti, a sve sa ciljem pronalaženja dokaza o izvršenim krivičnim djeloma iz oblasti neovlašćenog korištenja električne energije, kao i ostalih krivičnih djela.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv ovih lica nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

U policiji ističu da nastavljaju akciju "Tesla".

Podsjetimo, CJB Banjaluka je 14. februara uhapsio više radnika banjalučke "Elektrokrajine" koji su osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja i krađu električne energije.

Tokom višemjesečne istrage, utvrđeno je da su radnici "Elektrokrajine" omogućili većem broju privrednika i vlasnika lokala u Banjaluci krađu struje.

Osnovni sud u Banjaluci u međuvremenu je odredio jednomjesečne pritvore osumnjičenim radnicima "Elektrokrajine" među kojima su su Goran Botić (48), Marko Miljević (37), Darko Bajić (44), Saša Pejčinović (44), Stevo Kopanja (52), Dragan Ostojić (30), Miroslav Rakić (42) i Radovan Garić (60), svi iz Banjaluke.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE