• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanoviću određen jednomjesečni pritvor

Okružni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor Zoranu Stevanoviću, osumnjičenom za ubistvo dobojskog biznismena Drage Đurića.

 Stevanoviću određen jednomjesečni pritvor Izvor: MONDO

U Okružnom tužilaštvu Doboj ističu da je pritvor zatražen zbog opasnosti od bjekstva, kao i "zbog postojanja vanrednih okolnosti koje ukazuju da bi puštanje osumnjičenog rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda".

Zoran Stevanović osumnjičen je da je 19. aprila oko 19.00 časova, po prethodnom dogovoru sa još dva lica, došao u kancelariju Drage Đurića, u koga je potom ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

Stevanović je pucao iz pištolja kalibra 7,65 milimetara, sa prigušivačem, iz kojeg je Đuriću nanio ustrelne i prostrelne rane grudnog koša i abdomena.

Drago Đurić je, najvjerovatnije, u pokušaju bijega skočio sa prvog sprata upravne zgrade preduzeća "DŽungla" DOO, gdje ga je pronašla grupa Dobojlija koji su igrali košarku na obližnjem terenu.

Đurić je preminuo prilikom transporta u dobojsku bolnicu.

Brzom policijskom akcijom uhapšene su Svetlana Baljević, državljanka Srbije i Mina Muratović sa područja opštine Gračanica, kojima je pod optužbom za saučesništvo u ubistvu određen jednomjesečni pritvor.

Nakon dva dana, koja je proveo u bjekstvu, Zoran Stevanović se uz posredstvo advokata predao policiji u svojoj porodičnoj kući u selu Kožuhe kod Doboja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE