• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RS: Subvencije za stambene kredite

Pravo na konkurs imaju lica koja su zaključila ugovor sa bankom koja vrši plasman kreditnih linija IRB-a i koja su u starosnoj dobi do 35 godina

 RS: Subvencije za stambene kredite Izvor: MONDO

Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske raspisalo je danas konkurs za izbor korisnika subvencije kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove, koji će biti otvoren do 30. maja.

Ministarstvo će subvencionisati jedan procentni poen kamatne stope (jedan odsto) na stambene kredite koje plasiraju komercijalne banke u Srpskoj, a po kreditnoj liniji stambenih kredita Investiciono-razvojne banke , saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Pravo prijave na konkurs imaju lica koja su zaključila ugovor sa Komercijalnom bankom koja vrši plasman kreditnih sredstava iz kreditne linije IRB-a i koja su u starosnoj dobi do 35 godina. Uslov je i da imaju mjesto prebivališta u Republici Srpskoj.

IRB je za ovu godinu planirala plasirati 23 miliona KM za stambene kredite.

Zainteresovani prijave i potrebne dokumente treba da dostave poštom na adresu Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Trg Republike Srpske 1, sa naznakom "Za dodjelu subvencije kamatne stope na stambene kredite za mlade i mlade bračne parove".

Aplikacioni obrazac za podnošenje zahtjeva može se preuzeti na sajtu Vlade Republike Srpske /www.vladars.net/ - Ministarstvo porodice, omladine i sporta.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE