• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Ponosan sam na sve što sam uradio

Predsjednik RS Milorad Dodik rekao je da optužbe opozicije i pojedinih medija prema njemu imaju za cilj narušavanje povjerenja građana Srpske.

 Dodik: Ponosan sam na sve što sam uradio Izvor: MONDO

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da optužbe opozicije i pojedinih medija prema njemu i njegovoj porodici imaju za cilj narušavanje povjerenja građana Srpske u njega lično, a samim tim i u SNSD, stranku čiji je predsjednik, kao i u institucije Republike Srpske.

"Ponosan sam na sve što sam uradio i u godini koja dolazi pokazaću energiju za još jednu pobjedu i to ne zbog sebe, već upravo zbog skorojevića koji pokušavaju da sve što se stvorilo i napravilo uruše, koji nemaju ni minimum karaktera da priznaju ono što valja i što je urađeno. Ako su htjeli da se riješe Milorada Dodika trebalo je da me pohvale, jer se ne snalazim kad me neko hvali", rekao je Dodik za Radio-televiziju Srpske.

On je naglasio da pojedini mediji vode hajku protiv njega i izmišljaju razne stvari o njegovoj navodnoj kriminalnoj prošlosti, stanovima, kućama.

"Prije nego što sam ušao u politiku, bio sam bogat, imao sam privatni biznis, kuću, nekoliko stanova u Beogradu. Sve to sam zaradio pošteno u preduzeću koje sam formirao 1989. godine, a već 1990. imao sam 200 zaposlenih radnika i promet od 30 miliona maraka"
, istakao je Dodik i dodao da je privatni biznis zatvorio kada se počeo baviti politikom.

On je naglasio da se tačno zna šta ima od imovine, te da je sve prikazano u imovinskom kartonu, odnosno u izjavi o imovinskom stanju.

"Na dva-tri dana pred jedne izbore izmislili su da imam kuću na Kipru, pa neke afere, a sad i kuću na Fruškoj gori, koja je vlasništvo mog poznanika i u kojoj sam bio dva puta na njegovoj krsnoj slavi", dodao je Dodik.

On je naglasio da se i njegova kumstva zloupotrebljavaju u političke svrhe.

"Ponosan sam na svoje kumove. To su ljudi koje sam u mladosti izabrao za kumove, kada se kumovi i biraju, sa kojima sam se družio, studirao... Mnogi od onih koji se spominju u javnosti apsolutno nisu moji kumovi", istakao je Dodik.

On je rekao da je neke novinare i medije tužio i dobio na sudu, te da se nije umorio od toga, te će nastaviti i dalje u takvim slučajevima da pravdu traži na sudu.

"Za mene kao čovjeka je poražavajuća činjenica da se pojedini mediji iz Srpske, poput BN televizije, utrkuju da objave neku laž o Miloradu Dodiku koju objave federalni mediji ili neki tabloidi, i to predstavljaju kao istinu, te na taj način promovišu neku svoju politiku", rekao je Dodik.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE