• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serijski ubica objesio se u pritvoru

Rade Radinović iz Rasavaca kod Prijedora, osumnjičen za ubistvo Doris Bajilo i Gordane Milosavljević, pronađen obješen u KPZ "Tunjice".

 Serijski ubica objesio se u pritvoru Izvor: MONDO

Rade Radinović (28) iz Rasavaca kod Prijedora, osumnjičen za ubistvo Doris Bajilo (23) iz Prijedora i Gordane Milosavljević (32) iz Kozarske Dubice, pronađen je obješen u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda "Tunjice" kod Banjaluke, a najvjerovatnije je riječ o samoubistvu, potvrdio je Srni dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Siniša Vranješ.

"Prvi tragovi ukazuju da je riječ o samoubistvu, a više detalja će biti biti poznato nakon obdukcije, koja je zakazana za sutra u 10.00 časova", rekao je Vranješ.

Doris Bajilo nestala je 7. septembra, a njeno tijelo je pronađeno 10. septembra na periferiji prijedorskog naselja Pećani.

Do mjesta zločina, policiju je odveo sam Radinović, kojeg su prethodno uhapsili.
Nestanak Gordane Milosavljević prijavljen je 15. februara ove godine, a tijelo djevojke nađeno je 9. marta u rijeci Sani.

Tokom istrage Radinović je priznao i ovaj zločin.

Nakon hapšenja Radinovića u septembru ove godine mediji su nezvanično spekulisali da ga policija tereti za još neka ubistva na području Prijedora. Navodno su od njegove ruke stradale i dvije starice.

Ovaj serijski ubica je prije nekoliko godina bio osumnjičen i za silovanje, ali je zbog nedostatka dokaza nakon nekoliko mjeseci, koje je odležao u zatvoru u Banjaluci, pušten na slobodu, prenose "Nezavisne novine". (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE