• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS: Poništiti lokalne izbore u Banjaluci

Predsjedništvo Gradskog odbora SDS-a saopštilo je da je odlučilo da CIK-u BiH podnese zahtjev za poništenje izbora u ovom gradu...

 SDS: Poništiti lokalne izbore u Banjaluci Izvor: MONDO

Predsjedništvo Gradskog odbora SDS-a u Banjaluci saopštilo je da je odlučilo da Centralnoj izbornoj komisiji BiH podnese zahtjev za poništenje lokalnih izbora u ovom gradu, zbog brojnih neregularnosti učinjenih prije i za vrijeme izbora u Banjaluci.

Predsjedništvo Gradskog odbora odbacilo je stavove i inicijative Regionalnog odbora ove stranke, zbog toga što je Regionalni odbor raspuštanjem prošlog Gradskog odbora izgubio legitimitet.

U saopštenju se podsjeća da su na sjednici Regionalnog odbora učestvovali pojedinci koji ne samo da nisu u sadašnjem sazivu Gradskog odbora, nego ih je Gradski odbor i isključio iz članstva.

Predsjedništvo Gradskog odbora pozvalo je Glavni odbor SDS da u najskorije vrijeme donese odluku po žalbi isključenih osoba iz SDS.

U saopštenju se najoštrije osuđuje napad isključenog člana SDS-a Gorana Popovića na člana Gradskog odbora Predraga Nikolića, koji se dogodio nakon sjednice Regionalnog odbora SDS u prostorijama Gradske organizacije SDS Banjaluka.

''Predsjedništvo Gradskog odbora poziva istražne organe da ispitaju prijetnje smrću koje je Popović uputio Nikoliću'', ističe se u saopštenju.

Na današnjem sastanku Regionalnog odbora raspravljalo se o odgovornosti opštinskih odbora i Gradskog odbora Banjaluka za loše izborne rezultate na prošlim lokalnim izborima.

Član Regionalnog odbora SDS-a u Banjaluci Stevan Medić izjavio je da će zbog loših izbornih rezultata, najvjerovatnije, u kompletnoj Izbornoj jedinici dva, osim opštine Jezero, biti provedeni vanredni stranački izbori.
(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE