• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik "Toplane" van životne opasnosti

Radnik banjalučke "Toplane" Miodrag Maličić (48), koji je teško povrijeđen od eksplozije ručne bombe, nalazi se van životne opasnosti

 Radnik "Toplane" van životne opasnosti Izvor: MONDO

Radnik banjalučke "Toplane" Miodrag Maličić (48), koji je teško povrijeđen od eksplozije ručne bombe, nalazi se van životne opasnosti, potvrdila je novinarima portparol Kliničkog centra Banjaluka Tamara Radlović.

"Maličić je primljen u četvrtak uveče u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje sa povredama od gelera po cijelom tijelu, pretežno u području donjih ekstremiteta", rekla je Radlović.

Prema riječima dežurnog ljekara Predraga Berića, pacijenta je odmah po prijemu hirurški zbrinuo tim za vaskularnu hirurgiju.

Portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović potvrdila je da je radnik banjalučke "Toplane", sa inicijalima M.M. (48), teško povrijeđen od eksplozije ručne bombe, koja se desila sinoć u 21.30 sati u prostorijama u kojima se nalazi bazna stanica "Toplane" za naselje Borik.

Ona je rekla da su na lice mjesta izašli pripadnici Kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Dežurni tužilac je naredio da se prikupe sve potrebne informacije i obavještenja kako bi se mogao utvrditi uzrok eksplozije i istraga je u toku.

(agencije/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE