• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS tuži Dejanovića?

Srpska demokratska stranka najavila je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Momira Dejanovića zbog "iznošenja neistina" na račun ove stranke.

 SDS tuži Dejanovića? Izvor: MONDO

Srpska demokratska stranka /SDS/ najavila je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv predsjednika Nevladine organizacije Centar za humanu politiku Momira Dejanovića zbog, kako je navedeno, višegodišnjeg i tendencioznog iznošenja neistina na račun ove stranke.

SDS je zapanjen "monstuoznim konstrukcijama i klevetama" Centra za humanu politiku iz Doboja na račun načelnika dobojske opštine Obrena Petrovića.

U saopštenju ove stranke navodi se da Petrović "nema čega da se stidi, ni u prošlosti ni u svom radu, da se časno borio za RS i Doboj, a da njegov odnos prema druga dva naroda najbolje pokazuje kroz njihov povratak u Doboj i povjerenje koje su mu dali".

Nevladina organizacija Centar za humanu politiku podnijela je juče Tužilaštvu BiH krivičnu prijavu za ratne zločine protiv Obrena Petrovića, sadašnjeg načelnika opštine Doboj.

U prijavi se navodi da je Petrović, kao visoki policijski funkcioner i dio organizovane grupe u 1992. godini u opštini Doboj učestvovao u planiranju i pripremi zločina protiv čovječnosti, ratnih zločina protiv civilnog stanovništva i drugih ratnih zločina ili krivičnih djela.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE