• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osudili povećanje plata za 100 odsto

Centri civilnih inicijativa osudili su odluku da se pojedinim funkcionerima FBiH povećaju plate za 100 odsto

 Osudili povećanje plata za 100 odsto Izvor: MONDO

Centri civilnih inicijativa /CCI/ osudili su danas odluku Doma naroda federalnog Parlamenta o povećanju plata za 100 odsto poslanika i delegata tog Parlamenta, članova Vlade Federacije BiH /FBiH/ i njihovih savjetnika.

"Zgroženi smo stepenom pohlepe i destruktivnog ponašanja naše vlasti, koja u vrijeme uvođenja mjera štednje u cijelom svijetu ponovo dokazuje da je `slijepa za sve`, osim za vlastiti interes. Dodatno je skandalozno da ovu odluku donosi parlament koji predstavlja ubjedljivo najneefikasniju instituciju vlasti u BiH", saopšteno je iz CCI-a.

CCI su pozvali poslanike u Predstavničkom domu federalnog Parlamenta da "odbiju učestvovati u ovoj nemoralnoj igri i da spriječe dalje uništavanje zemlje, koja je ionako pred kolapsom".

Dom naroda Parlamenta FBiH usvojio je juče izmjene Zakona o pravima izabranih zvaničnika, nosilaca izvršnih vlasti i savjetnika u institucijama vlasti prema kojima će 179 funkcionera u FBiH imati veću platu od 80 do 100 odsto.

O izmjenama zakona o pravima izabranih zvaničnika, nosilaca izvršnih vlasti i savjetnika u institucijama vlasti FBiH danas će raspravljati i Predstavnički dom Parlamenta FBiH.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE