• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija steže obruč oko Milovanovića

Direktor policije RS Uroš Pena izjavio je danas da je u toku lociranje Željka Milovanovića i da se on najvjerovatnije nalazi u RS.

 Policija steže obruč oko Milovanovića Izvor: MONDO

Direktor policije Republike Srpske (RS) Uroš Pena izjavio je danas da je u toku lociranje Željka Milovanovića, optužen za ubistvo suvlasnika zagrebačkog nedjeljnika "Nacional" Ive Pukanića i njegovog saradnika Nike Franića.

On je rekao da se Milovanović, najvjerojatnije, nalazi u RS i da je policija do sada, na osnovu dobijenih informacija, provjerila petnaestak lokacija.

Govoreći o autentičnost pisama koje je Milovanović navodno poslao medijima, Pena je rekao da policija ispituje kako je pismo došlo i da je teško govoriti o njegovoj autentičnosti.

"Milovanovića sam javno pozvao da se preda i nadležnim organima ispriča što ima'', rekao je Pena novinarima u Mostaru i ponovio da su van pameti navodi da policija hoće da ubije Milovanovića.

Banjalučka štampa prošle sedmice je objavila Milovanovićevo pismo u kojem tvrdi da nema nikakve veze sa atentatom na vlasnika "Nacionala" i optužuje hrvatsku policiju da je već pripremila njegovo ubistvo.

Vlasnik zagrebačkog "Nacionala" Ivo Pukanić i direktor marketinga te kuće Niko Franjić ubijeni su 23. oktobra ispred redakcije tog nedjeljnika. Oni su usmrćeni od eksplozije bombe koja je bila postavljena u skuteru koji je atentator ostavio pokraj Pukanićevog automobila "leksus".

U akciji "Balkan ekspres" policija je uhapsila deset osoba, a protiv petorice su 30. oktobra podignute krivične prijave. Za ubistvo su osumnjičeni Željko Milovanović, Robert Matanić, njegov rođak Luka, Amir Mafalaniji i Bojan Gudurić.


(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE