• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija traga za Šakićem

Banjalučka policija pretresla je tri lokacije u potrazi za Sinišom Šakićem zvanim Kinez, koji je osumnjičen da je ranio Đorđa Ćuluma (28).

 Policija traga za Šakićem Izvor: MONDO

"Glas Srpske" piše da su pretresene Šakićeva kuća u Ulici Dušana i Vlade Kopanje u banjalučkom naselju Lauš, kao i još dvije lokacije, ali da osumnjičenog nije bilo.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka rečeno je samo da policija intenzivno traga za Šakićem.

Obračun Šakića i Ćuluma desio se u nedjelju, 30. novembra ujutro oko 3.40 časova. U ovom sukobu je učestvovalo više mladića, a počeo je tučom u jednom banjalučkom noćnom baru, gdje je Ćulum radio kao obezbjeđenje.

Nekoliko časova poslije obračuna, vatrenim oružjem u Gajevoj zapaljen je sa dva molotovljeva koktela automobil "audi 100". "Glas Srpske" saznaje da se u njemu dovezao Šakić, a vozilo je registrovano na Rajku Šakić.

Ranjeni Đorđe Ćulum privođen je 12. novembra u okviru istrage ubistva Milana Vukelića. On se navodno dovodi u vezu sa prijetnjama upućenim Vukeliću prije ubistva i paljevinom njegovog automobila "ford fokus".

Iz Kliničkog centra u Banjaluci saopšteno je da je Ćorđe Ćulum primljen na Kliniku za ortopediju i traumatologiju sa ustrelnom ranom potkoljenice, te da nije životno ugrožen.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE