• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bombama na ugostiteljski objekat

Pripadnici Policijske uprave Mostar uhapsili su dvije osobe zbog sumnje da su bacili dvije eksplozivne naprave na poslovni prostor Samira Ćemalovića

 Bombama na ugostiteljski objekat Izvor: MONDO

Dvije eksplozivne naprave bačene su sinoć na poslovni prostor u mostarskoj Ulici Maršala Tita 254, koji je u vlasništvu Samira Ćemalovića, ali u eksploziji nije bilo povrijeđenih.

"Od eksplozije, koju je policiji sinoć u 19.40 časova prijavio Ćemalović, oštećena su stakla na poslovnom prostoru, koji se nalazi u njegovoj porodičnoj kući, te dva automobila koja su bila parkirana ispred", rekao je Srni portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Srećko Bošnjak.

On je dodao da su u vezi ovog slučaja bile privedene dvije osobe, koje su puštene, jer je utvrđeno da se ne mogu dovesti u vezu sa eksplozijom.

Pripadnici Policijske uprave Mostar i dežurni kantonalni tužilac Zdenko Kovači obavili su uviđaj, a istraga je još u toku.

Ovo je treći napad na imovinu Samira Ćemalovića u posljednje tri godine. U aprilu 2006. pod njegov automobil, koji je bio parkiran ispred kuće, postavljena je ekslozivna naprava, a godinu dana ranije bomba je bačena na njegov kafić.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE