• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar Kujundžić ambasador u Vašingtonu

Predsjedništvo BiH imenovalo je danas Mitra Kujundžića za ambasadora BiH u SAD, a Željka Janjetovića za ambasadora u Rusiji.

 Mitar Kujundžić ambasador u Vašingtonu Izvor: MONDO


Jakob Finci imenovan je za ambasadora BiH u Švajcarskoj, a Branko Kesić za ambasadora u Italiji, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Članovi Predsjedništva BiH donijeli su i odluke o razrješenju ambasadora BiH u SAD, Rusiji, Turskoj, Kini, Italiji, Mađarskoj i Pakistanu.

Predsjedništvo BiH donijelo je odluke o produženju mandata oficiru za vezu BiH sa Centralnom komandom SAD, kao i o zamjeni vojnih posmatrača iz BiH u mirovnoj misiji UN u Kongu.

Članovi Predsjedništva su donijeli odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja ugovora o ekstradiciji između BiH i Egipta i zaključivanja ugovora o uzajamnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima, navodi se u saopštenju.

Donesene su i odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma o saradnji u području odbrane između Savjeta ministara BiH i Vlade Kuvajta i o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma o kulturnoj saradnji između Savjeta ministara BiH i Vlade Pakistana.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE