• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova dojava o bombi u tržnom centru "Tom"

Prodavnica u tržnom centru "Tom" u sarajevskom naselju Lukavica ponovo evakuisana zbog dojave o podmetnutoj bombi, javlja Srna.

 Nova dojava o bombi u tržnom centru "Tom" Izvor: MONDO

CJB Istočno Sarajevo primio je novu anonimnu dojavu da je u tržnom centru "Tom" u Lukavici postavljena eksplozivna naprava.

Policija je nakon dojave evakuisala tržni centar, a u toku pregled objekta.

Ovo je treća dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi u ovom tržnom centru.
U prva dva riječ je bilo o lažnoj dojavi.

Istovremeno sa drugom dojavom o postavljenoj eksplozivnoj napravi u "Tomu" u Lukavici, javljeno je da su bombe bile podmetnute i u objektima ovog trgovinskog lanca u Palama i Foči, ali su, potvrđeno je, bile lažne.

Tržni centar "Tom" u vlasništvu je kompanije "Tomašević d.o.o."

Policija je prije nekoliko dana podnijela krivičnu prijavu protiv Darka Eleza koji je, prijetio terorističkim aktima vlasniku tržnih centara "Tom" Savi Tomaševiću.

Elez je prijetio Tomaševiću da će ugroziti njegov i život njegove porodice, kao i da će napad biti usmjeren na njegove poslovne objekte, navodi se u saopštenju iz CJB.

Kao motiv prijetnji Elez navodi sumnju da Tomašević pomaže u skrivanju Đorđa Ždrale, navodi se u saopštenju i dodaje da se u svim prijetnjama Elez poziva na zaštitu službi bezbjednosti i policije Srbije, koje ga, kako navodi, angažuju za obavljanje određenih poslova iz njihovog domena.

Više dana policija iz Istočnog Sarajeva preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju prijava koje se odnose na prijetnje terorističkim aktima u objektu "Tom".

Policijske stanice Istočno Sarajevo, Foča i Pale zaprimile su više anonimnih telefonskih dojava o postavljanju eksplozivnih naprava u tržnim centrima "Tom", navodi se u saopštenju.

U Istočnom Sarajevu već godinama traje krvavi obračun Elezovog i Ždralinog klana. Pripadnici obe kriminalne grupe su mladići rođeni oko 1984. godine, zbog čega ih u tom kraju zovu "olimpijci".

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE