• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Lajčak na Fejsbuku

Fejsbuk "groznica", koja se proširila po Bosni i Hercegovini, nije zaobišla ni Miroslava Lajčaka, šestog visokog predstavnika.

 I Lajčak na Fejsbuku Izvor: MONDO

Neposredno prije objavljivanja da odlazi s ove dužnosti i da preuzima funkciju ministra spoljnih poslova Slovačke, otvorio profil na ovoj internet stranici, prenosi list "Fokus".

Pored osnovnih podataka, da je oženjen i rođen 20. marta 1963. godine u glavnom gradu Slovačke, Bratislavi, na sajtu se vidi da je Lajčak za kratko vrijeme zadobio ogromnu naklonost.

Lajčak je za svega tri dana stekao 43 fejsbuk prijatelja, među kojima su mnoga domaća zvučna politička imena, ali i strana.

Uz Lajčakove prezimenjake, Honzu i Mariana, pored jednog broja novinara, njegov prijatelj je i predsjednik Vlade RS, Milorad Dodik, zatim premijer FBiH, Nedžad Branković, bošnjački član Predsjedništva BiH i lider Stranke za BiH, Haris Silajdžić, predsjedavajući Savjeta ministara BiH, Nikola Špirić, Svetlana Cenić, ali i islamski poglavar, Mustafa Cerić.

Pored njih, prijateljstvo na Fejsbuku Lajčak je nastavio i s Ivom Sanaderom, premijerom Hrvatske, Ivicom Dačićem, ministrom unutrašnjih poslova Srbije, ali i Dimitrijem Medvedevim, predsjednikom Ruske Federacije.

Kroz postove na profilu saznali smo i to da je Miroslav Lajčak obožavalac Adele Banšove, slovačke komičarke, da voli putovanja, a pridružio se i grupama Republika Srpska, Federacija BiH i Bosna i Hercegovina.

Odmah po ažuriranju profila, Lajčak je postao obožavalac svoje otadžbine, Slovačke, i rodnog grada, Bratislave.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE