• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pali" narko-dileri u Doboju

Više dilera drogom razotkriveno je na području opštine Doboj zahvaljujući višemjesečnoj akciji pripadnika MUP-a Republike Srpske (RS).

 "Pali" narko-dileri u Doboju Izvor: MONDO

Portparol u kabinetu direktora Policije RS Tijana Savić je istakla da je u utorak, 27. januara, pretresom stanova dvadesetčetverogodišnjeg B.M. i dvadesetdevetogodišeg Đ.D. u Doboju policija pronašla 9,731 gram heroina, bočicu sa tečnošću koja asocira na opojnu drogu, te 345 KM i 25 evra.

Ona je dodala da je istog dana radom na terenu dobojska policija kod dvadesetosmogodišnje K.M. pronašla paketić heroina težine 0,844 grama, koji joj je oduzet, a protiv nje će biti podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Doboj.

Pretresom stana dvadesetšestogodišnjeg J.J. u mjestu Gračanica pronađeno je više od 40,5 grama marihuane, 93 sjemenke kanabisa i više od 6,5 grama amfetamina, precizirala je Savićeva.

Prema njenim riječima, u raciji u ugostiteljskom objektu ''Egzit'' u Doboju, kod lica čiji su inicijali M.A. (34), pronađeno 11 grama amfetamina.

Ona je dodala da je ranije kod istog lica već bilo pronađeno oko pet grama amfetamina, 445 tableta ekstazija, 11 gramaamfetamina i 4,6 grama marihuane.

Savićeva je rekla da je kod dilera, osim opijata, pronađeno i stotinjak sjemenki kanabisa.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE