• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosić raspušta trebinjski SDS?

GO SDS Trebinje mogao bi biti raspušten poslije zahtjeva ovog odbora za opoziv generalnog sekretara stranke Dragana Ćuzulana.

 Bosić raspušta trebinjski SDS? Izvor: MONDO

Prema pisanju dnevnika "Press RS", predsjednik SDS-a Mladen Bosić zaprijetio je raspuštanjem trebinjskog odbora SDS-a nakon što je u ponedjeljak, 6. aprila, opštinski dobro zatražio Ćuzulanovu smjenu, jer nije zadovoljan njegovim radom, i zatražio da se o tome raspravlja na sjednici Glavnog odbora stranke ali je Bosić tu tačku skinuo sa dnevnog reda jučerašnje sjednice Glavnog odbora SDS-a u Prijedoru.

Na sjednici trebinjskog odbora SDS-a na kojoj je inicirana smjena Ćuzulana bio je prisutan i Bosić, koji je nije uspio da "smiri'' situaciju. Na sjednici nije bio prisutan predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Slobodan Šaraba, koji je bio u Sarajevu.

Bosić je za "Pres" rekao da informacije lista nisu tačne, dok je Ćuzulan potvrdio da su tačne.

Šaraba je rekao je da ne postoji nijedan razlog da trebinjski odbor SDS-a bude raspušten, istakavši da i u SDS-u postoje određena neslaganja i nerazumijevanja o nekim pitanjima, ali da nije tačno da će, ukoliko rukovodstvo SDS-a raspustiti odbor ne čijem je čelu, preći u Demokratsku partiju Dragan Čavića.

(MONDO/Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE