• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Podignite optužnicu, majstori!

Premijer RS Milorad Dodik smatra da su medijski napisi oko podizanja optužnice "spekulacije usmjerene protiv RS i njega lično".

 Dodik: Podignite optužnicu, majstori! Izvor: MONDO

"Vjerovatno ste pročitali da je to neidentifikovana i nepotvrdjena informacija. Pravi se klima za to, ali meni već odavno nije važno šta pišu federalni mediji jer mi je jasno da oni prave klimu protiv RS i svega što je u RS", kazao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Ocenio je da se radi i o "nekoj vrsti pritiska na Tužilaštvo BiH", pozivajući Tužilaštvo da podigne optužnicu protiv njega ako za to ima elemenata.

"Hajde dignite optužnicu majstori, da vidimo da li je to tako. Zašto se držite samo spekulacija, zašto nema istrage, zašto mi ne možemo da se branimo, već samo moramo da odgovaramo na situaciju", kazao je Dodik.

Sarajevski Dnevni avaz objavio je u srijedu da bi Tužilaštvo BiH moglo krajem maja ili početkom juna da podigne optužnicu protiv Dodika i još 15 osoba iz tog entiteta.

List navodi da bi optužnice trebalo da budu podignute na osnovu izvještaja Agencije za istrage i zastitu BiH (SIPA) o počinjenom krivičnom djelu, o navodnim finansijskim malverzacijama u iznosu od 145 miliona konvertibilnih maraka (KM).

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE