• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BiH: Proljeće usred zime!

U BiH sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme, ali i dalje natprosječno toplo za ovo doba godine, sa dnevnom temperaturom vazduha do 15 stepeni.

U drugom dijelu dana doći će do smanjenja oblačnosti i biće više sunčanih intervala, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Minimalna temperatura vazduha biće od tri do sedam, na planinama oko nula, a maksimalna dnevna temperatura od osam do 15, na planinama oko šest stepeni Celzijusovih.

U Srpskoj i FBiH preovladava pretežno oblačno vrijeme sa maglom po kotlinama, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Na Sokocu danas u 13.00 časova izmjeren je samo jedan stepen Celzijusov, u Bugojnu i Gradačcu bila su dva stepena, a u Sarajevu i Rudom tri.

U Zenici, Bijeljini, Goraždu i Foči izmjerena su četiri stepena, u Novom Gradu, Prijedoru, Doboju, Višegradu i na Bjelašnici pet, u Livnu i Srpcu šest, a sedam na Ivan-sedlu.

Tuzla, Srebrenica i Nevesinje u 13.00 časova imali su temperaturu vazduha osam stepeni, a devet je izmjereno u Bihaću, Drvaru, Banjaluci, Zvorniku i Gacku.

Na Han Pijesku, Mrakovici, te u Bileći, Mostaru i Neumu bilo je 10, u Ribniku, Mrkonjić Gradu, Kalinoviku, na Čemernu i u Čapljini 11, u Stocu 12, a u Driniću i Trebinju 13 stepeni Celzijusovih.

(Srna, Foto: Ilustracija)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE