• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borci: Ne nasjedati na provokacije iz FBiH

Boračke organizacije Republike Srpske i grada Banjaluka smatraju da su protesti u Federaciji BiH politički motivisani.

Krajnji cilj protesta je izmjena Dejtonskog mirovnog sporazuma i ukidanje Srpske, smatraju boračke organizacije, koje pozvaju građane i borce da ne nasjedaju na prvokacije.

BORS i Boračka organizacija grada Banjaluke poručuju da ne podržavaju ideju da protesti iz FBiH, koji nisu socijalno motivisani, budu preneseni u Srpsku.

Boračka organizacija grada Banjaluka pozvala je građane Republike Srpske, posebno borce, da ne nasjedaju na provokacije iz Federacije BiH i ne prenose nemire i sukobe na Republiku Srpsku.

Na Skupštini Boračke organizacije grada Banjaluke, koja je juče održana, istaknuto je da su svjesni teške ekonomske situacije u kojoj se nalaze Republika Srpska i njeni građani.

Gradska Boračka organizacija pozvala je građane da problemi, sa kojima se suočavaju, rješavaju unutar Srpske, prije svega, dijalogom kroz postojeće institucije sistema, a ne putem nasilnih demonstracija i ne na rušilački način.

"Ukoliko u budućnosti bude potrebe za bilo kakvim protestima u Republici Srpskoj, građani Republike Srpske će ih znati sami organizovati i odrediti kada je pravo vrijeme za to", navodi se u zaključcima banjalučke Boračke organizacije.

Jedan od zaključaka je i da protesti treba da budu mirni, a ne rušilački jer, kako je obrazloženo, građani Srpske, posebno njeni borci, nikada neće rušiti ili oštetiti ono što su tokom i nakon rata stvarali.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE