• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodate akcije rudnika "Ljubija"

Vlada RS donijela odluku o prodaji 64,99 odsto akcija osnovnog kapitala Rudnika željezne rude "Ljubija" Prijedor investitorima iz Izraela.

Riječ je o kompaniji „Israeli Investment Group – Overseas, Commonwealth of Dominica“.

Vlada Srpske je dala saglanost na Pravilnik o tehničkim normativima, metodama i načinu rada osnivanja i održavanja centralnog adresnog registra i registra prostornih jedinica.

Data je saglasnost i na Pravilnik o načinu funkcionisanja geoinformacionog sistema Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, kao i na Pravilnik o načinu čuvanja, uvidu i izdavanju podataka ovog sistema.

Vlada Republike Srpske dala je saglasnost i na Pravilnik o finansiranju komisija za izlaganje na javni uvid podataka o nepokretnostima i utvrđivanje prava na nepokretnostima, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Na sjednici je donesena odluka o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju malih hidroelektrana "Mjedenik", "Grebenac Ušće" i "Igaščica", u okviru projekta Hidroenergetskog sistema Gornja Neretva.

Vlada Srpske dala je saglasnost na Plan utroška sredstava za nacionalne parkove "Sutjeska" i "Kozara" za prošlu godinu od 400.000 KM.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE