• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veterani Ćurguzu: Raspusti skupštinu i odlazi

Predstavnici Udruženja veterana RS opet su pozvali predsjednika BORS-a da podnese ostavku, ali prije toga traže da raspusti skupštinu te organizacije.

Predstavnici Udruženja veterana Republike Srpske ponovo su pozvali predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Panteliju Ćurguza da podnese ostavku i da raspusti Skupštinu BORS-a, jer mu ona "daje legalitet da ponižava borce".

Članovi ovog udruženja Duško Vukotić i Aleksandar Prelić, koji drugi dan štrajkuju glađu u banjalučkom parku "Mladen Stojanović", izrazili su uvjerenje da će "Ćurguz otići sa rukovodeće pozicije BORS-a".

U štabu stroja nezadovoljnih postavljeno je i pitanje "Zašto BORS nije ništa uradio po pitanju odbrane generala Đukića i gdje je završio novac za njegovu odbranu?".

Bivši borci ne vjeruju ni najavama vlasti da će do kraja godine biti riješeno stambeno pitanje porodica poginulih boraca i RVI od prve do četvrte kategorije, zbog čega će se ići u novo kreditno zaduženje, prenosi BN televizija. VIDEO

Oficir Vojske Republike Srpske u penziji Nebojša Keser pozvao je demobilisane borce da im se sutra pridruže u parku "Mladen Stojanović" kako bi zajedno iskazali nezadovoljstvo radom rukovodstva BORS-a i trenutnom situacijom u kojoj se borci nalaze.

U parku „Mladen Stojanović“ veterane su podržali i mali akcionari kao i predsjednik Srpske radikalne stranke Milanko Mihajlica.

(MONDO, Foto: Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE