• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gosti McDonald'sa donirali KC Banjaluka

Gosti restorana McDonald's u Banjaluci donirali su mjerače pritiska, inhalatore i nemedicinsku opremu Klinici za dječije bolesti KC Banjaluka.

„Mi smo odmah nakon otvaranja restorana McDonald's u Banjaluci počeli da pomažemo Odjeljenje dječije hematoonkologije u Kliničkom centru Banjaluka, a postavili smo i kasice u restoranu u koje naši gosti mogu da ostave svoj prilog za Odjeljenje. Ove godine smo odlučili da našu podršku proširimo na Kliniku za dječije bolesti Kliničkog centra Banjaluka. S obzirom na to da je naše opredjeljenje da budemo dobar komšija, a pomoć i podrška zdravlju i razvoju djece jedna od glavnih smjernica odgovornog poslovanja McDonald's kompanije na globalnom nivou, mi ćemo nastaviti da pomažemo rad medicinskih profesionalaca sa zajedničkim ciljem da najmlađim učinimo što ugodnijim boravak u bolnici“, rekla je Desanka Landauer, marketing menadžer kompanije „Dreamfoods restorani“, vlasnika McDonald's franšize za Republiku Srpsku.


Ukupna vrijednost donacije je tri hiljade KM, a novac su u potpunosti obezbijedili gosti restorana McDonald's Banjaluka, koji svoje priloge za donaciju Klinici za dječije bolesti Kliničkog centra Banjaluka ostavljaju u kasicama u restoranu. Cilj akcije McDonald's Banjaluka je podrška ljekarima i medicinskom osoblju u okviru redovne saradnje s Klinikom za dječije bolesti Kliničkog centra Banjaluka na poboljšanju uslova za što kvalitetnije i uspješnije liječenje najmlađih pacijenata najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj.

Podrška Klinici za dječije bolesti Kliničkog centra Banjaluka dio je strateškog opredjeljenja McDonald's Banjaluka da pomogne i unaprijedi život u lokalnoj zajednici u kojoj posluje. Novac koji doniraju gosti restorana McDonald's i u sljedećim mjesecima biće korišten za pomoć Klinici za dječije bolesti Kliničkog centra Banjaluka, a u skladu s njihovim potrebama.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE