• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Međusobne optužbe Ćurguza i Vukotića

Predsjednik Boračke organizacije RS Pantelija Ćurguz zatražio je od MUP RS da angažuje kriminalističku policiju da bi ispitala optužbe Vukotića.

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Pantelija Ćurguz rekao je da je od Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske zatražio da angažuje kriminalističku policiju da bi ispitala i istražila optužbe koje je na njegov račun nedavno iznio predsjednik Udruženja ratnih veterana Srpske Duško Vukotić.

"Odbacujem optužbe koje je na moj račun iznio Vukotić da sam navodno potrošio novac koji je bio namijenjen za odbranu generala Novaka Đukića", rekao je Ćurguz danas u Banjaluci, nakon plenarne sjednice Predsjedništva BORS-a.

Ćurguz je demantovao navode Vukotića da je, kao predsjednik BORS-a, primio od generala Đukića "ružno pismo". "Imam pismo koje mi je uputio general Đukić u kojem se zahvaljuje BORS-u i meni lično na onome što činimo na prikupljanju novih dokaza i činjenica o tome ko je počinio stravičan zločin na Tuzlanskoj kapiji", dodao je Ćurguz.

Ćurguz je rekao da je Duško Vukotić, koji poziva borce na proteste u Srpskoj, i predstavlja se kao nezaposlen i nezbrinut, penzionisan kao vojno lice u Srbiji od 1998. godine, da je bio narodni poslanik, zatim u Nadzornom odboru "Telekoma Srpske", te je primao i penziju u Srbiji i poslaničku platu i naknadu u "Telekomu".

On je dodao da je Vukotić bio i stalno zaposlen u "Telekomu" u marketinškoj službi pri Direkciji u Banjaluci. "Nakon dvije do tri godine rada, Vukotić uzima otpremninu od najmanje 60.000 KM i odlazi u Zvornik, gdje je imenovan za direktora Srednje muzičke škole, dok istovremeno sve vrijeme prima penziju, naknadu i direktorsku platu i za to vrijeme živi u Crnoj Gori", rekao je Ćurguz.

(Srna, Foto: Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE