• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: "Inauguracija" Radojičića glupost

Premijer Srpske Milorad Dodik kaže da su priče o tome da će predsjednik parlamenta RS biti novi lider Srba u BiH, naručene iz Sarajeva.

 Dodik: "Inauguracija" Radojičića glupost Izvor: MONDO

Komentarišući tvrdnje Međunarodnog instituta za bliskoistočne i balkanske studije (IFIMES) iz Ljubljane da je nedavna organizacija molitvenog doručka u Banjaluci po uzoru na američkog predsjednika, "de fakto inauguracija Radojičića kao novog lidera Srba u BiH", Dodik je rekao da takve dezinformacije plasiraju jedan Albanac i jedan analitičar iz neke islamske zemlje u dogovoru sa vlastima u Sarajevu.

Dodik je rekao da se, kada god vlastima u Sarajevu zatrebaju argumenti za napad na RS, pojave neki nazovi stručnjaci sa glupim pričama, dodavši da se prvo počne sa napadima da su ljudi u RS umiješani u kriminal, nakon čega slijede političke optužbe.

"Po njima ispada da nema nijednog Srbina na ovim prostorima koji nije umiješan u ratni zločin i kriminal. Uskoro će i malo srpsko dijete koje se rodi biti proglašeno za ratnog zločinca", naveo je Dodik za beogradski "Glas javnosti".

Dodik je naveo da su sarajevske vlasti svjesne popularnosti njegove stranke SNSD-a u narodu i stalnim izmišljotinama pokušavaju da razbiju jedinstvo partije, što su, kako je naveo, stari trikovi.

"Počnu sa pričama o kriminalu, pa nastave sa stranačkim razmiricama.

Radojičić i ja smo najbliži saradnici. Ako treba, žrtvovaćemo se  za RS i od toga nećemo odustati", rekao je Dodik, dodajući da nisu avanturisti i da im je RS na prvom mjestu.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE