• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNS u trci za Predsjedništvo BiH

Autor SRNA

Demokratski narodni savez neće odustati od kandidature svog kandidata za člana Predsjedništva BiH iz RS na predstojećim izborima, bez obzira sa kojima partijama bude u koaliciji, odlučilo je danas Predsjedništvo DNS-a.

Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao da je Predsjedništvo donijelo je odluku da DNS "nije u mogućnosti da odustane od kandidature svog kandidata za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske".

"To je želja našeg članstva i glasača. Konačno, mi smo zrela stranka da imamo svog kandidata za jednu od najvažnijih funkcija, a što potvrđuje i ponuda koja nam je data od SNSD-a, te naš rejtnig koji stalno raste", rekao je Pavić novinarima nakon sjednice Predsjedništva.

On je najavio da će DNS prije 24. juna, do kada je rok prijave koalicija Centralnoj izbornoj komisiji BiH, obaviti još jedan razgovor sa SNSD-om i SP-om.

"Naša je želja da se uzajamno podržimo, oni (SNSD i SP) našeg kandidata za člana Predsjedništva BiH, a mi njihovog kandidata za predsjednika Republike Srpske", rekao je Pavić i dodao da je još rano da se govori o imenima kandidata.

On je naveo da je Predsjedništvo DNS-a potvrdilo da ide u koaliciju sa Strankom napredna Srpska i Srpskom radikalnom strankom za Narodnu skupštinu Republike Srpske i parlament BiH i da će takvu koaliciju prijaviti pod imenom "DNS - Demokratski narodni savez - NS - SRS".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE