• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Palo" osam narko dilera

Pripadnici entiteskih policija u zajedničkoj akciji uhapsili osam osoba zbog sumnje da se bave trgovinom drogom.

 "Palo" osam narko dilera Izvor: MONDO

U akciji "Rogoj" uhapšeno je pet osoba iz Foče, te tri iz Federacije BiH, kod kojih je pronađena određena količina heroina, skanka i spida.

Uhapšeni su K. A, K. M, D. B, M. Đ, i V. R. iz Foče, te P. P, A. E. i A. M. iz Federacije BiH i predata u nadležnost tužilštvu u Trebinju.

Na čelu kriminalne grupe koja je uhapšena u policijskoj akciji "Rogoj" nalazila se osoba sa područja Kantona Sarajevo, kao glavni distributer droga, dok su ostali u svojstvu uličnih dilera, kupovali drogu od njega i prodavala je na području Foče, Ustikoline i Goražda, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti  Istočno Sarajevo.

Na području opštine Pale u ranim uhapšeni su A. K. (34) i M. K. (31) koja se dovode u vezu sa proizvodnjom i stavljanjem u promet droge, dok je na području opštine Foča uhapšen R. V. (29), B.D . (25) i Đ. M. (30).

Na području Kantona Sarajevo uhapšeni su E. A. (29) i M.A. (31), dok je lice sa inicijalima P. P. (23) uhapšeno u Ustikolini, u Bosansko-podrinjskom kantonu.

Kod navedenih u više navrata i na više lokacija, pronađeno je oko 150 grama droge heroin, manja količina spida i skanka, te određena količina materija i supstanci iz reda medicinskih droga, navodi se u saopštenju.

Pretresi su izvršeni na deset lokacija u Republici Srpskoj  i Federaciji BiH koji su doveli do hapšenja navedenih, dok će za dvije osobe koja se trenutno ne nalaze na području BiH, a koja se dovode u vezu sa pomenutom grupom, biti raspisana potraga.

U akciji su učestvovali pripadnici kriminalističke policije RS, krim-policije CJB Istočno Sarajevo, Stanice javne bezbjednosti Foča, te MUP-a FBiH

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE