• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oficir napao mještanina Manjače?

Borislav Vranješ sa Manjače tvrdi da ga je fizički napao oficir Oružanih snaga (OS) BiH Faik Imamović, vrijeđajući ga na nacionalnoj osnovi

 Oficir napao mještanina Manjače? Izvor: MONDO

"U prošlu nedjelju, 14. juna, vodio sam krave na ispašu i pojilo na kojem svi mještani našeg sela već godinama bez ikakvih problema napajaju stoku, kada je iznenada iz vozila izašao Imamović u pratnji još jednog vojnog lica pitajući me šta ovdje radim, jer je pristup civilima strogo zabranjen", ispričao je Vranješ Srni.

On je dodao da je Imamoviću odgovorio da je doveo stoku na pojilo, na šta mu je ovaj opsovao "majku četničku", gurao ga, uhvatio za uho i ruku, a zatim šutnuo hranu koju je sa sobom nosio.

"Otišao sam plačući, tjerajući stoku na mjesto za ispašu, koje mi je prethodno odredio taj bezbjednjak", rekao je Vranješ, dodavši da je juče ponovno došao isti čovjek, koji ga je zatekao sa stokom na mjestu koje mu je odredio, tražeći da goni krave na ispašu između jezera na poligonu Manjača.

On je rekao da mu je Imamović na kraju zaprijetio da će, ukoliko "nastavi ovako da se ponaša", zabraniti izlazak iz porodične kuće na Manjači.

Vrašnješ, koji je bio učesnik rata i borac Vojske Republike Srpske, rekao je da će se žaliti Boračkoj organizaciji RS i zatražiti pomoć Vlade RS, kako se slični incidenti više ne bi dešavali na Manjači.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE