• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uništena stakla na prostorijama SNSD-a

Autor SRNA

Stakla na prostorijama gradskog odbora SNSD-a Trebinje, koje se nalaze u naselju Bregovi, noćas su polivena mašinskim uljem.

Dvoja velika ulazna vrata na kojima je bilo obilježje SNSD-a u potpunosti su prekrivena uljem.

U Centru javne bezbjednosti Trebinje Srni je potvrđeno da im je slučaj prijavljen jutros oko 7.50 časova, te da je obaviješten tužilac, a policija radi na identifikovanju počinilaca.

Zatečen kako uništava plakat DNS-a

Trebinjska policija danas je oko 10.00 časova u Starom gradu zatekla jednu osobu da uništava plakat nosioca izborne liste DNS-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jednice jedan Marka Pavića, potvrđeno je Srni u CJB Trebinje. U trebinjskoj policiji kažu da je slučaj dokumentovan.

 Gradski odbor SNSD-a Trebinje osudio je napad na kancelariju ove političke partije u gradu, apelujući na svoje članove i aktiviste da ne nasjedaju na ovakve prizemne provokacije, već da dostojanstveno kampanju privedu kraju.

Na području Trebinja između 16. i 17. septembra svi bilbordi SNSD-a i DNS-a poliveni su uljem, a plakati pocijepani.

Portparol Gradskog odbora SNSD-a Predrag Škoro rekao je Srni da ova politička partija ne prihvata ovakav vid političke borbe, već da će nastaviti da mirno, civilizovano i bez straha radi u interesu građana Trebinja i cijele Republike Srpske.

"Pitanje je da li je uopšte potrebno davati komentar na sve ovo, jer slika govori više od hiljadu riječi. Nažalost, oni koji su prije četiri godine Srpskoj poželjeli `laku noć` ni nakon tog perioda nisu izašli iz sopstvenog mraka", smatra Škoro.

On je istakao da su posljednje dvije noći bilbordi i kancelarije SNSD-a u Trebinju ofarbani "bojama kojima se boji grad posljednje dvije godine", te da se "jedino afirmiše crno i da je jasno kakvu budućnost nude poslije 12. oktobra oni koji ovo rade".

"Na svu sreću, građani Trebinja i Hercegovine, ali i najbliži saradnici gradonačelnika Slavka Vučurevića prepoznaju takvu pogubnu politiku i okreću joj leđa", rekao je Škoro.

U potpunosti su uništeni bilbordi i plakati na kojima su fotografije kandidata SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović i nosioca liste za Narodnu skupštinu Srpske Igora Radojičića, te sa fotografijom nosioca izborne liste DNS-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jednice jedan Marka Pavića.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

E to se zove "postena" kampanja

MONDO REPORTAŽE