• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LDP: prilika da se promeni pogrešna politika

LDP je zadovoljan što će građanima na izborima imati priliku da promene "dosadašnju pogrešnu politiku" koju je vodila vlada.

 LDP: prilika da se promeni pogrešna politika Izvor: MONDO

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da su novi parlamentarni izbori prilika za konačni raskid sa politikom koja je podelila građane Srbije, a zemlju posvadjala sa gotovo čitavim svetom.

"Za taj posao potrebna nam je podrška građana i dogovor svih stranaka koje su spremne da hapšenjem ratnih zločinaca okončaju saradnju sa Haškim tribunalom i time omoguće nastavak evropske integracije Srbije", rekao je Jovanović agenciji Beta.

Jovanović je rekao da 11. maj "ne sme biti dan" u kojem će biti promenjeni samo premijer i ministri, već i pogrešna politika - stvaranjem novog sistema vrednosti koji će Srbiji omogućiti evropsku budućnost.

Ocenio je da razlike koje postoje između stranaka evropskog bloka ukazuju na neminovnost dogovora kako bi se osigurala evropska budućnost zemlje.

"Spremni smo za te dogovore, jer se bez toga ne može ostvariti evropska budućnost zemlje. Evropa počiva na dogovoru i oni koji sebe smatraju evropskim političarima u Srbiji moraju imati snage za prevazilaženje svih ličnih razlika", rekao je Jovanović.

On je rekao da je Srbiji potrebna i nova politika prema Kosovu, do koje se može doći samo izborima i vladom koja će se "suprotstaviti ideji partijske države i angažovati se u zaštiti društva koje ugrožava koncentracija finansijske i političke moći u rukama tajkuna".

"Mi ćemo učiniti sve kako bi se Srbija oslobodila pogrešne politike i kako bi se od vlasti udaljio Koštunica koji je od Srbije napravio najnesrećnije evropsko društvo 21. veka", poručio je Jovanović.

On je dodao i da je LDP spremna za izbore i tražila je od predsednika Srbije da građanima omogući glasanje za parlament koji bi radio poslove koje mora parlament da bi menjao Srbiju.

(www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE