• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čanak: Koštunici ništa ne verujem

Lider LSV Nenad Čanak sumnja u iskrene namere Koštunice i ističe da od njega na konferenciji za nnovinare nije čuo reč ostavka.

 Čanak: Koštunici ništa ne verujem Izvor: MONDO

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je Tanjugu da očekuje dalje komplikovanje situacije u zemlji i "zloupotrebu pozicije predsednika Vlade Srbije u sledećih nekoliko dana za potrebe predizborne kampanje".

Naglašavajući da Vojislavu Koštunici ništa ne veruje, on je rekao da na Koštuničinoj pres-konferenciji nije čuo "ključnu reč - ostavka".

Jasno je da ni Koštunica, ni Velja Ilić neće podneti ostavku, rekao je Čanak i dodao da bi sada u prvom redu trebalo videti tekst zahteva za raspisivanje izbora, koji će kao mišljenje biti upućeno predsedniku države.

Pošto će taj tekst formulisati Koštunica, "on može u njemu da sažme sve diskvalifikacije povodom Kosova i Evropske unije i da time onemogući usvajanje takvog mišljenja. U interegnumu od dva meseca Koštunica će i dalje vladati", rekao je Čanak i dodao da DS sada mora da prihvati "bačenu rukavicu" i primi na sebe posledice toga što su 18 meseci bili u koalicionoj vladi sa DSS.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE