• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oli Ren se razbolio, otkazao sastanke!

Susreti evropskog komesara za proširenje Olija Rena sa članovima Predsjedništva BiH i entitetskih vlasti otkazani su zbog zdravstvenih problema.

 Oli Ren se razbolio, otkazao sastanke! Izvor: MONDO

Razlog otkazivanja su ozbiljni zdravstveni problemi Rena, koji je, kako je navedeno, u toku prošle noći dobio visoku temperaturu.

Planirano je bilo da se Ren sastane sa članovima Predsjedništva i Savjet ministara BiH, kao i da se obrati članovima Parlamentarne skupštine BiH.

Ren je trebalo da se sastane sa predsjedavajućim Savjeta ministara Nikolom Špirićem, šefom diplomatije Svenom Alkalajem i ministrima bezbjednosti i finansija i trezora, Tarikom Sadovićem i Draganom Vrankićem.

Evropski komesar za proširenje poslao je pismo poslanicima i delegatima u Parlamentarnoj skupštini BiH u kojem izražava žaljenje i lično razočarenje što nije bio u mogućnosti da im se obrati zbog iznenadne bolesti.

"Namjeravao sam da iskoristim ovu priliku da sa vama podijelim važne poruke vezane za BiH i njenu evropsku budućnost. Poruka uključuje i proces liberalizacije viznog režima. Pred vašom zemljom su važne mogućnosti koje ne smijete propustiti“ – navodi se u Renovom pismu.

On se nada da će biti u mogućnosti da se vrati u Sarajevo i obrati se Parlamentarnoj skupštini BiH odmah nakon ljetne pauze.


Ren je posjetom Sarajevu trebalo da završi višednevnu posjetu zemljama zapadnog Balkana, tokom koje je boravio u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.  (MONDO)


Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE