• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Skandalozan zahtjev SDA"

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda parlamenta BiH Dušanka Majkić ocijenila je skandaloznim zahtjev SDA upućen ministru odbrane.

 "Skandalozan zahtjev SDA" Izvor: MONDO

SDA je uputila zahtjev Selmi Cikotiću da ne dođe na posljednju sjednicu Savjeta ministara i na taj način ne obezbijedi potreban kvorum za rad, kada je trebalo da se odlučuje o izboru direktora Direkcije za evropske integracije, Uprave za indirektno oporezivanje i Regulatorne agencije za komunikacije.

Ona je dodala da je i ovim stavom SDA dokazala da je kočničar evroatlantskih integracija.

"Cikotić je jasno rekao da po nalogu svoje stranke nije došao na sjednicu i time priznao kakvu politiku vodi SDA", rekla je Majkićeva za "Glas Srpske".

Ona je dodala da ministri ne smiju sebi da dozvole takvo ponašanje.

"Da slučajno ministri iz Republike Srpske nisu došli na sjednicu zbog naloga svog stranačkog lidera, to bi stiglo do svih relevantnih međunarodnih adresa", konstatovala je Majkićeva.

Poslanik SNSD-a u parlamentu BiH Lazar Prodanović rekao je da Savjet ministara već dugo funkcioniše u otežanim uslovima krivicom lidera SDA i ministara iz reda bošnjačkog naroda.

"Oni se jednostavno ne pojave na sjednicama gdje se raspravlja o pitanjima koja nisu onakva kako ih oni zamišljaju. Cilj im je da na što većem broju pozicija u državi budu Bošnjaci", rekao je Prodanović. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE