• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dunović ne može biti autentični predstavnik Srba"

Autor SRNA

Kandidat Demokratskog fronta za potpredsjednika FBiH iz reda srpskog naroda Milan Dunović može biti nosilac te funkcije, ali ne može biti autentični predstavnik Srba u tom entitetu, izjavio predsjednik Udruženja "Veterani RS".

Komentarišući podatak da je Dunović bio pripadnik Armije Republike BiH, Vukotić je rekao da on može biti potpredsjednik FBiH, ako nema sumnje da je počinio ratni zločin.

"Pretpostavljam da Centralna izborna komisija BiH ima obavezu da provjeri predloženog kandidata, međutim, onaj koga predlože Demokratski front i njen lider Željko Komšić sigurno ne može predstavljati srpski narod", rekao je Vukotić.

Iz Demokratskog fronta juče je saopšteno da će ova partija i SDP BiH dati potpise podrške za kandidaturu Milana Dunovića za potpredsjednika FBiH iz reda srpskog naroda.

Potpredsjedavajući Predstavničkog doma Parlamenta FBiH Saša Mitrović, koji je potvrdio kandidaturu Dunović, rekao je da je on bivši pripadnik takozvane Armije BiH, a u Dunovićevoj biografiji piše da je "cijeli rat proveo u Sarajevu i aktivno učestvovao u odbrani grada", prenio je "Glas Srpske".

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE