• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić optužen za ubistvo Garića

Sud u Doboju potvrdio optužnicu protiv Rajka Savića zbog ubistva funkcionera SDS-a Branislava Garića, 26. aprila ove godine u Doboju

 Savić optužen za ubistvo Garića Izvor: MONDO

Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Doboju potvrdio je optužnicu Okružnog tužilaštva protiv Rajka Savića (47) zbog ubistva Branislava Garića, potpredsjednika dobojske Skupštine opštine i predsjednika Opštinskog odbora SDS-a.

Predmet optuženog Rajka Savića dostavljen je juče vanpretresnom sudskom vijeću radi odlučivanja o prijedlogu tužioca za produženje pritvora, objavljeno je na sajtu ovog suda.

Prema navodima optužnice, Savić je ubistvo izvršio 26. aprila u prostorijama Opštinskog odbora SDS-a u Vidovdanskoj ulici u Doboju, pucanjem sa pet metaka iz pištolja "bereta 9000 S", kalibra devet milimetara.

Garić je zadobio prostrelne i ustrelne povrede grudnog koša i lijeve ruke, usljed čega iskrvario i preminuo na licu mjesta.

Savić se istog dana predao policiji Federacije BiH u Sarajevu, koja ga je u večernjim časovima predala u Centru javne bezbjednosto Doboj. On je nakon kriminalističke obrade predat Okružnom tužilaštvu Doboj i određen mu je pritvor koji još uvijek traje.

Rajko Savić je direktor građevinske firme "Građ-promet" iz Doboja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE