• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mještani Dvorova traže sanaciju puteva

Autor SRNA

Ispred Gradske uprave u Bijeljini okupili su se mještani naselja Dvorovi koji traže popravku puta koji je prosječen i uništen tokom katastrofalne poplave u maju prošle godine.

Oko 40 okupljenih rekli su novinarima da je tokom poplave uništena Beogradska ulica na koju se naslanja više od 300 domaćinstava u naselju i da, osim obećanja, gradska vlast osam mjeseci nije uradila ništa na popravci puta.

Oni podsjećaju da su taj put mještani Dvorova izgradili i asfaltirali vlastitim sredstvima 1982. godine, kao i vodovod, telefon i javnu rasvjetu koja uz njega vodi.

Mještani su se okupili ispred sjedišta gradske uprave u 9.30 časova, a pola sata nakon toga gradonačelnik Mićo Mićić primio je osmočlanu delegaciju na pregovore.

Nakon pregovora, mještanin Stevo Kačarević rekao je novinarima da su od gradonačelnika Mićića ponovo dobili samo obećanja.

On kaže da je rušenje puta bespotrebno i bahato urađeno 2010. godine i opet 2014. godine tokom poplava, a nikada nije sanirano, zbog čega mještani Dvorova, umjesto ulice kojom su išli više od 30 godina, sada idu blatnjavim jarcima.

Mićić je rekao da će popravka ovog puta početi već danas, na način kako je to moguće, a asfaltiranje će biti urađeno kada to dozvole vremenski uslovi.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE